Initial Setup

All about Meteohub systems feeding data to a Meteoplug server

Initial Setup

Postby oliverb » Wed Mar 31, 2010 9:45 am

I am setting up my Meteohub to Meteoplug following http://wiki.meteoplug.com/Getting_Started#Meteohub_System_as_Meteoplug_Client
and have got to the settings part where I enter Latitude and Longitude. On my Meteoplug screen the settings are Greyed out. Will these settings be loaded by the system from my meteohub?
edit same applies for my rain data calibration is this picked up from my Meteohub as this is also greyed out?
Regards.
Brett.
oliverb
 
Posts: 38
Joined: Wed Mar 31, 2010 8:38 am
Location: Kenley Surey UK

Re: Initial Setup

Postby admin » Fri Apr 02, 2010 7:55 am

Yes, when using a Meteohub for feeding data quite some settings are taken from Meteohub and cannot be changed on Meteplug server. This should help to keeps things consistent. I will add a comment to the wiki as well.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 332
Joined: Sun Feb 07, 2010 9:22 pm

Re: Initial Setup

Postby MrReview » Sat Dec 17, 2011 12:10 pm

I am feeding my M.plug from a M.hub virtual machine under Win 7.

Regular data feeding into M.plug works nicely. The upload interval for live data is set to one minute in Meteohub, and yet Meteoplug settings displays a greyed-out "none". The _dashboard URL opens and displays current values. It does not automatically update with further incoming live data, though.

Is that a bug or did I mess up the settings?
MrReview
 
Posts: 6
Joined: Sat Dec 17, 2011 11:39 am

Re: Initial Setup

Postby admin » Sat Dec 17, 2011 6:52 pm

Looks like a bug to me. From what I can see, Live-Updates are running fine with your Account.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 332
Joined: Sun Feb 07, 2010 9:22 pm


Return to Meteohub as Client

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron