Calibration disabled, why?

Discussion about upload/download of data, import/export of foreign formats, etc.
Post Reply
lorenz1982
Posts: 10
Joined: Sat Oct 11, 2014 9:52 pm
Contact:

Calibration disabled, why?

Post by lorenz1982 » Sat Jul 04, 2015 9:38 am

Hello! My Meteoplug receives data from my Meteobridge. I need to do the rain calibration. Why the calibration is disabled if Meteoplug is connected to Meteobridge? Thanks.
Attachments
image.jpg
image.jpg (46.12 KiB) Viewed 10732 times

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 332
Joined: Sun Feb 07, 2010 9:22 pm

Re: Calibration disabled, why?

Post by admin » Sun Jul 26, 2015 7:38 am

Calibration is done on the Meteobridge client side. By fixing an calibration issue here regarding rain,
the problem triggering this posting should have been solved. Right?

lorenz1982
Posts: 10
Joined: Sat Oct 11, 2014 9:52 pm
Contact:

Re: Calibration disabled, why?

Post by lorenz1982 » Sun Jul 26, 2015 12:45 pm

admin wrote:Calibration is done on the Meteobridge client side. By fixing an calibration issue here regarding rain,
the problem triggering this posting should have been solved. Right?
I have a small problem again. I have insert the Rain Multiplier at 0.25.
The console signed 3.2mm.
Meteoplug cloud service signs correctly 0.8mm (3.2mm x 0.25)
Meteobridge instead signs 0.5mm (?!?!!!)
Is there a small bug yet?
Thanks.

Post Reply